Portugal - Madeira 2006 Casas

Inleiding
Om lange autoritten over de kronkelige wegen van Madeira te voorkomen, hebben we twee casas geboekt. De eerste week verbleven we aan de oostkant van het eiland en de tweede week aan de noordkant in het midden van het eiland. Het rijden op Madeira viel door de vele nieuwe tunnels overigens erg mee. De rijafstand tussen de twee casas was ongeveer een uur. Omdat de sfeer in het eerste casa veel prettiger was dan in het tweede en omdat aan de oostkant van het eiland de meeste mooie wandelingen te maken zijn, hadden we achteraf gezien ook best twee weken in Camacha kunnen verblijven. De vakantie hebben we geboekt bij Evenementsreizen. De casas hebben geen eigen internetsite.
 
Casas Valleparaízo in Camacha
De eerste week van onze vakantie verbleven we in één van de gerenoveerde, authentieke huisjes in de schitterende tuin van Casas Valleparaízo in Camacha. Ons huisje heette Casa da Vaquinha. Het huisje had op de begane grond een woonkamer met open keuken en een badkamer. Op de verdieping waren er twee slaapkamers en nog een badkamer. Buiten was er een terras met zitje en ligstoelen met veel privacy. In de tuin bloeiden overal bloemen in allerlei kleuren en het rook er heerlijk. Casas Valleparaízo is per e-mail bereikbaar via mountainlodges@mail.telepac.pt.
 
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
 
Casas do Lanço in São Vicente
De tweede week van onze vakantie verbleven we in één van de twee bungalows van Casas do Lanço in São Vicente. Het huisje had een grote woonkamer met openhaard (die brandde toen we aankwamen), een enorme keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een ruime badkamer. Buiten was er een terras met zitje en ligstoelen met een mooi uitzicht. Tijdens ons verblijf was het buurhuisje niet verhuurd, waardoor er best veel privacy was.
 
foto
foto